Byggstädning

Städzon städar för fastighetsägare, byggföretag mfl i Sundsvall

Behöver du byggstädning i Sundsvall? Vi hjälper dig!

Sundsvall är en stad som växer snabbt och det byggs mycket, vilket vi på Städzon tycker är jätteroligt! Byggstädning i Sundsvall är en tjänst som det därmed råder växande efterfrågan av.

Som en följd av alla ny- och ombyggnationer uppstår ett stort behov av byggstädning, vilket är något som inte alla städfirmor tar på sig. För att kunna hantera såväl byggavfall som byggdamm på ett effektivt sätt krävs både kunskap och rätt utrustning för jobbet. Det kan Städzon erbjuda.

Byggavfallet behöver återvinnas korrekt och det fina dammet som uppstår vid ett bygge kryper sig lätt in i alla skrymslen och vrår. Det gäller att genomföra jobbet väl för att garantera ett bra resultat. Vi ser till att du får proffsig och grundlig byggstädning till ett bra pris, något som våra återkommande uppdrag inom byggstädning är ett bevis på.

Vi jobbar mot fastighetsägare, byggföretag och bostadsrättsföreningar runt om i Sundsvall med allt från enstaka insatser till löpande avtal.

Byggstädning och annan städservice nära dig

När du behöver hjälp med byggstädning eller övrig städservice i Sundsvall med omnejd kan vi på Städzon är hjälpa dig.

Behöver du ytterligare information eller vill du ha ett potentiellt kostnadsförslag ? Fyll då i vårt kontaktformulär, skicka ett mail eller ring oss så återkommer vi till dig med svar på dina frågor eller uppskattad offert enligt efterfrågan. Vi kommer även gärna ut och tar en titt på bygget eller på planen i fråga för att kunna göra en rättvis bedömning.

Välkommen till oss på Städzon i Sundsvall!

Nyckelord:
Byggstädning Sundsvall

Byggstädning i Sundsvall med dig som kund i fokus

Vi arbetar alltid med de individuella behoven och förväntningarna som riktlinjer och strävar alltid efter nöjda kunder, vilket är vår viktigaste målsättning.

När du som kund anlitar oss ska du kunna känna dig trygg med att jobbet blir väl genomfört på ett så effektivt vis som möjligt.

Vi jobbar alltid med miljön i stort fokus och har även en noggrant framtagen personalpolicy för att vår personal ska må bra och vara motiverade till sitt arbete. Alla i vår personal får löpande internutbildning och många får genomgå SRY-utbildning och har således yrkesbevis inom städservice och sanering. Detta för att kunna erbjuda dig kompetens, motivation och glädje när du anlitar oss som samarbetspartner vid byggstädning i Sundsvall.

Kontakta oss gällande offert för byggstädning i Sundsvall med omnejd

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av byggstädning. Vi återkopplar så snart vi kan.