Företagsstädning

Städzon erbjuder företagsstädning i Sundsvall med omnejd.

Företagsstädning i Sundsvall – för en renare miljö

Det finns en rad olika faktorer som kan påverka en arbetsplats. Ljud, ljus och luft är tre exempel. Städning är ett fjärde. Att varje dag komma till en arbetsplats som är smutsig och ovårdad är nog ingenting någon människa vill göra, oavsett vilken bransch man arbetar inom. Detta är något vi och våra anställda på Städzon vet och förstår vikten av. Är du i behov utav Kontorsstädning, Butiksstädning, Byggstädning eller Trappstädning kan du kontakta oss. I snart tio år har vi på Städzon kunnat erbjuda företagsstädning i Sundsvall och andra närliggande städer. Våra kunder som är i behov av företagsstäd i Sundsvall är alla olika. En del har bara ett par anställda där en lokalvårdare kan arbeta ensam, till de större företagen med flera hundra anställda där flera lokalvårdare hjälps åt. Oavsett så håller vi alltid fast vid vårt kärnvärde, att du som kund till oss ska vara en mycket nöjd sådan.

Företagsstädning i Sundsvall – ett bättre resultat

I dagsläget är vi cirka 25 medarbetare på Städzon. Tillsammans utgör vi ett starkt och professionellt team som alla har en lång erfarenhet av företagsstädning. Att arbeta som lokalvårdare hos oss kräver både kunskap, engagemang och en vilja att göra ett bra jobb. För att säkerställa att vi alltid levererar högsta kvalitet får många av våra medarbetare genomgå SRY-utbildning. Vår personal får dessutom löpande internutbildning för att hålla sig uppdaterade kring den senaste tekniken.

En annan viktig del av vårt arbete är miljön. Vi arbetar aktivt med vår miljöpolicy för att kunna uppfylla vårt mål som är en minskad miljöpåverkan. För att nå detta mål så använder vi oss till exempel av miljöklassade städkemikalier, kör miljöklassade bilar, återvinner förbrukat material samt att vi försöker underlätta och stötta alla våra kunders miljöarbete på bästa möjliga sätt. Precis som våra kunder så tror vi på en hållbar utveckling inom företagsstädning.

Nyckelord:
Företagsstädning Sundsvall

Lokalvård på dina villkor

För att vi på Städzon alltid ska kunna leverera ett resultat som gör dig nöjd gör vi, utifrån dina behov, upp en plan tillsammans med våra lokalvårdare. Vi går bland annat igenom lokalen, vilken eller vilka typer av tjänster du är intresserad av samt hur ofta ni skulle önska städning. En del vill ha företagsstädning varje dag medan andra tycker att det räcker med ett besök i veckan. Dina behov är helt enkelt det som styr vårt arbete.

Har du och ditt företag ett behov av ytterligare tjänster inom företagsstädning som till exempel fönsterputsning, golvvård eller mattvätt så kan vi självklart utföra även dessa.

Kontakta oss gällande offert för företagsstädning i Sundsvall med omnejd

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av företasgsstädning. Vi återkopplar så snart vi kan.