Trappstädning

Städzon sköter trappstädningen i Sundsvall

Vi hjälper till med trappstädning i Sundsvall? 

Är du på jakt efter en bra städfirma som kan sköta trappstädningen i Sundsvall? Då har du kommit helt rätt!

Vi på Städzon har lång erfarenhet av renhållning och lokalvård med en bred kundbas som har löpande avtal på allt från kontorsstädning och trappstädning, till städning i hemmet och rengöring vid nybyggnationer.

Offerten är givetvis beroende på de behov du som kund står inför och de önskemål du har. Därför tar vi alltid fram ett skräddarsytt förslag till dig för att du ska få bästa möjliga pris på den tjänsten du behöver hjälp med till fastigheten, vare sig du är fastighetsägare eller medlem i bostadsrättsföreningens styrelse.

Välutbildar personal och ett miljömedvetet tänk

Vår personal är välutbildad och har rätt utrustning för att sköta trappstädning med hög kvalitet. Vi arbetar aktivt för att minimera verksamhetens påverkan på miljön och använder alltid rengöringsmedel som är miljöklassade.

Att även försöka minska användningen av rengöringskemikalier i så stor mån som möjligt ser vi också som en självklarhet. Vår miljöpolicy är ett aktivt, levande dokument som uppdateras i och med hur samhället utvecklas.

Vad kan vi hjälpa dig med i Sundsvall?

Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig med din trappstädning och vad det kan tänkas kosta? Hör av dig till oss så skickar vi en uppskattning på pris. Vi jobbar med kunder i hela Sundsvall, samt närliggande orter.

Du når oss enklast via formuläret här på hemsidan, via mail eller telefon.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Nyckelord:
Trappstädning Sundsvall

Trappstädning i Sundsvall för en renare och trevligare miljö

Ett trapphus är ofta det första intrycket man får av en fastighet. Det är också ett ställe som samlar upp mycket damm och smuts som en följd av att många människor dagligen passerar in och ut ur huset. Även pollen, hundhår och andra allergener samlas lätt i trapphuset och kan bidra till en försämrad luft.

Att ta väl hand om trappstädningen är därför något många värderar högt och även något vi gärna hjälper dig med. I företagsfastigheter bidrar även ett rent och väl omhändertaget trapphus till ett ökar förtroende hos kunder och andra besökare.

Förutom själva trapphuset kan vi också sköta om fönsterputsningen i trapphuset och städning av allmänna utrymmen som exempelvis tvättstugan.

Kontakta oss gällande offert för trappstädning i Sundsvall med omnejd

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av trappstädning. Vi återkopplar så snart vi kan.