Golvvård

Städzon erbjuder professionell golvvård i Sundsvall

Vi hjälper dig med golvvård i Sundsvall?

Behöver du hjälp med professionell golvvård i Sundsvall kan vi på Städzon hjälpa dig. Dagligen utför vi olika former av golvvård åt både privatpersoner och företag i centrum och närliggande orter.

En bra golvbehandling underlättar för att man enkelt och effektivt ska kunna sköta sina golv till vardags. Vi har koll på vilken metod som är bäst för att skapa vackra golv oavsett vilken typ av golv det gäller. Ett golv kan lyfta ett helt rum och är tillsammans med fönsterputsning de tjänster som oftast gör allra störst skillnad.

Kort om Städzon

Tillsammans har vi samlat mångårig, gedigen erfarenhet av lokalvård och en stor passion för att skapa en renare vardag. Dagligen servar vi ett drygt hundratal fasta kunder i Sundsvall med omnejd.

Alla kunder har olika behov och vi har därför ett mycket varierat och kundfokuserat arbete. Vårt viktigaste kärnvärde är ”nöjda kunder” och vi skräddarsyr därför lösningar utifrån våra kunder. Vi arbetar även målmedvetet med vår personal för att de ska må bra och vara motiverade, vilket vi tror skapar såväl nöjdare medarbetare som nöjdare kunder.

Fråga oss om golvvård

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och hur vi jobbar med golvvård i Sundsvall med omnejd.

Berätta gärna lite om ditt golv och dina förväntningar så kan vi komma med förslag på åtgärd och pris. Vi kommer gärna ut och tar en titt för att kunna lämna en så korrekt offert som möjligt.

Välkommen till oss på Städzon!

Nyckelord:
Golvvård Sundsvall

Golvvård i Sundsvall som ökar värdet på fastigheten

Vi diamantpolerar golv i butikslokaler och trapphus för att skapa en känsla av ett nytt, skinande golv. Många bostadsrättsföreningar har sett det som en åtgärd som höjer värdet på medlemmarnas lägenheter, då trapphuset är det som skapar ett första intryck i fastigheten.

Ett golv utsätts dagligen för extremt slitage, särskilt i miljöer där många människor passerar. Genom ständig och annan nötning uppstår repor på golvytan där överflödigt smuts lätt samlas. Detta gör att golvet med tiden blir svårare att städa, om inte nötningsprocessen hejdas med hjälp av ett skyddande ytskikt. Golvet poleras, behandlas och får därefter en helt ny och levande glans.

Kontakta oss gällande offert för golvvård i Sundsvall med omnejd

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av golvvård. Vi återkopplar så snart vi kan.