Flyttstädning

Fullständig flyttstäd inklusive fönsterputs med besiktningsgaranti

Ska du flytta och behöver flyttstädning?

Vi på Städzon i Sundsvall erbjuder fullständig flyttstäd där fönsterputs ingår och besiktningsgaranti ingår.
Många anlitar oss för vi har fasta priser och har med åren blivit experter på flyttstäd och där vi har många hos oss som jobbat med just detta länge.

Kort om Städzon

Vi på Städzon har genom vår stora passion och mångåriga, gedigna erfarenhet dagligen lyckats ta hand om hundratals fasta kunder i Sundsvall och de närliggande områdena.

Vi vet att alla kunder har olika förväntningar och behov, därför anpassar vi oss alltid efter kunden och arbetar mycket varierat och kundfokuserat med våra flyttstädningar i Sundsvall. “Nöjda kunder” är en av våra viktigaste värden inom Städzon och vi skräddarsyr olika lösningar med kunden i åtanke. För att skapa nöjda kunder samt nöjda arbetare gör vi allt för att se till att vår personal mår bra och är motiverade. Detta är något som vi målmedvetet kontinuerligt arbetar med.

Fråga oss om flyttstäd

Om ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa er och hur vi på Städzon arbetar så tveka inte på att kontakta oss. Vi arbetar med flyttstädning i hela Sundsvall med omnejd.

Ring eller skriv ett mail där du förklarar lite närmre om vad du eftersöker och vad du förväntar dig, så kan vi återkoppla med ett förslag på pris.

Varmt välkomna till oss på Städzon!

Kontakta oss gällande offert för flyttstäd i Sundsvall

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av flyttstäd. Vi återkopplar så snart vi kan.