Fönsterputs

Vi på Städzon även hjälpa dig att få skinande rena fönster.

Vi utför fönsterputs i Sundsvall

Fönsterputs i Sundsvall är en av de mest populära tjänsterna som våra kunder brukar söka på.

Man tycker aldrig att man har så många fönster som när det väl är dags att putsa dem, och välputsade fönster är en av de åtgärder som kan skapa den mest dramatiska förändringen i en lokal eller ett hem!

Med lång erfarenhet, rätt utrustning och serviceinriktad personal kan vi på Städzon även hjälpa dig att få skinande rena fönster. Det brukar vara en extra mycket uppskattad service för dig som har fönster som är svåra att komma åt.

Du kan tryggt lämna över uppdraget till oss och istället göra något annat. Vi jobbar alltid med miljöklassade rengöringsmedel och ser till att vår personal är välutbildade och noggranna i sitt arbete.

Fönsterputsning i Sundsvall för företag och privatpersoner

Vår kundbas består av såväl privatpersoner som företag, vilka vi genomför både punktinsatser och erbjuder löpande avtal till.

Många tycker det är skönt att vi kommer och tar hand om fönstren med jämna mellanrum och på sätt kan du även få ett bättre pris på jobbet. Vi rekommenderar fönsterputs minst två gånger om året men det kan variera beroende på hur miljön i området ser ut. Anledningar till en mer frekvent fönsterputsning kan vara till exempel saltvatten, fåglar, fabriker eller avgaser.

Vad kostar fönsterputsning?

Vill du ha en offert på vad det skulle kosta att putsa dina fönster? Hör då av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan serva dig på bästa sätt. Vi skickar självklart även en offert på jobbet och det är jättebra om du ger oss så mycket information som möjligt när du skickar in din förfrågan. Då är det lättare för oss att återkomma med ett korrekt pris på jobbet.

Tänk på att berätta hur många fönster ärendet gäller, vilken typ av fönster det är och placeringen i förhållande till fastigheten. Tjänsten fönsterputs går under RUT-avdraget vilket innebär att du kan få en reduktion på priset även via Skatteverket.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Välkommen till en vardag med lite renare fönster!

Kontakta oss gällande offert för fönsterputsning i Sundsvall

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av fönsterputsning. Vi återkopplar så snart vi kan.