Mattvätt

Vi rengör mattor, möbler och andra textilier

Vi hjälper till med mattvätt i Sundsvall?

Vi antar att du har hittat hit för att du är i behov av eller vill utforska möjligheterna för mattvätt i Sundsvall? Eller  behöver du kanske hjälp med kemtvätt av andra textilier? När det är dags att rengöra dina mattor behöver du inte rulla upp och transportera dina textilier till oss.

Vi rengör dina mattor snabbt och smidigt på plats med vår portabla extraktionsmaskin, vilket våra befintliga kunder värdesätter högt. Äntligen slipper du frakta stora, otympliga och smutsiga mattor!

Förutom mattor så klarar maskinen även av smutsiga möbler och andra textilier, allt för att ditt hem eller kontor ska bli så skinande rent som bara möjligt.

Mattvätt åt privatpersoner och företag

Inom Städzon arbetar vi mot såväl privatpersoner som företagskunder med ambitionen att hjälpa fler att skapa en renare vardag. Vi servar ett hundratal fasta kunder i Sundsvall och närliggande orter med allt inom lokalvård, från mattvätt och trappstädning till flyttstädning och fönsterputs.

Våra kunder varierar från det lilla privata hushållet till stora kontor med många medarbetare och ett behov av städning varje dag.

Vi jobbar alltid för att våra kunder ska vara nöjda, oavsett storlek.

Hur kan vi hjälpa dig med mattvätt i Sundsvall?

Våra kunskaper och erfarenheter från branschen ger oss goda förutsättningar att erbjuda dig städservice där dina behov och förväntningar är i fokus.

Ta kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi kan serva dig på bästa sätt och hur vi jobbar med mattvätt i Sundsvall. Vi återkommer även gärna med ett uppskattat pris på din mattvätt så att du vet vad du kan förvänta dig. Du når oss enklast på telefon, via kontaktformuläret eller genom att maila.

Varmt välkommen!

Miljöklassad mattvätt

För oss är god hänsyn till miljön och våra medarbetare av största vikt. Vi jobbar alltid med miljön i åtanke och använder bara miljöklassade städkemikalier.

Vi ser även till att utbilda vår personal löpande för att alltid vara uppdaterade på det senaste i branschen. Vi tror att det bidrar till en såväl glad och engagerad personalstyrka, som nöjda kunder.

Kontakta oss gällande offert för mattvätt i Sundsvall med omnejd

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av mattvätt. Vi återkopplar så snart vi kan.